Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp sockervaddsmaskin och gör ditt hem till ett eget tivoli

Doften av spunnet socker kan få vem som helst att bli som ett barn igen. Nu slipper du stå i långa köer på tivoli för att få nyspunnet sockervadd. Här hittar du sockervaddsmaskiner i olika modeller som passar perfekt för vardagslyx, evenemang eller fest. Gör om ditt hem till ett tivoli – dina barn kommer att älska det.

 

Sött, enkelt och kul för alla

 

 

Att göra sockervadd är inte alls svårt. Allt du behöver är socker och en sockervaddsmaskin. Lägg bara i vanligt strösocker och inom några minuter börjar magin verka – du har skapat fluffigt sockervadd i din hand. Gör det hela ännu roligare och tillsätt karamellfärg för att få vadden i den färgen som du önskar. Dessutom kan du krossa polkagrisar och annat godis. Använd sedan bara en pappersbit eller träpinne för att få upp vadden.

 

 

Många av våra sockervaddsmaskiner är små och behändiga. Inget hindrar dig från att ta med dem på fest eller bara plocka fram den när gästerna kommer. Låt festen bli ett roligt tillfälle för alla som vill göra sin egen sockervadd. Efter många påsar socker senare är det bara att enkelt rengöra maskiner för att sedan använda den igen.

 

 

En uppskattad present

 

 

Svårt att hitta på vad du ska ge bort i present? Ge bort en sockerchock som alla kommer att uppskatta oavsett ålder. Våra sockervaddsmaskiner är otroligt populära presenter. De är lätta att ta fram när festen startar och blir lätt attraktionen som alla samlas kring.

 

 

Stilla ditt sötsug och köp din sockervaddsmaskin hos oss på Gottes.

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen