Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Sockervaddsmaskiner, sockervaddssocker och tillbehör

Allt för att göra sockervadd hemma eller i ditt företag

Doften av spunnet socker kan få vem som helst att bli som ett barn igen.

Vill du har spunnet socker hemma? Nu slipper du stå i långa köer på tivoli för att få nyspunnet sockervadd. Här hittar du sockervaddsmaskiner i olika modeller som passar perfekt för vardagslyx, evenemang eller fest. Gör om ditt hem till ett tivoli – dina barn kommer att älska det.

Vill du sälja sockervadd som en del av ditt företag? Då har vi både professionella sockervaddsmaskiner och alla tillbehör och sockertyper som du kan tänkas behöva för att sälja på marknader, tivoli mm

 

Läs mer

Spunnet socker - Sött, enkelt och kul för alla

 

Att göra sockervadd är inte alls svårt. Allt du behöver är socker och en sockervaddsmaskin. Lägg bara i vanligt strösocker och inom några minuter börjar magin verka – du har skapat fluffigt sockervadd i din hand. Gör det hela ännu roligare och tillsätt karamellfärg för att få vadden i den färgen som du önskar. Dessutom kan du krossa polkagrisar och annat godis. Använd sedan bara en pappersbit eller träpinne för att få upp vadden.

 

Många av våra sockervaddsmaskiner är små och behändiga. Inget hindrar dig från att ta med dem på fest eller bara plocka fram den när gästerna kommer. Låt festen bli ett roligt tillfälle för alla som vill göra sin egen sockervadd. Efter många påsar socker senare är det bara att enkelt rengöra maskiner för att sedan använda den igen.

 

Vi har även professionella sockervaddsmaskiner från välkända pålitliga tillverkare för dig som säjer spunnet socker som en del av ditt företag på tex tivoli eller marknader. 

 

En uppskattad present

 

Svårt att hitta på vad du ska ge bort i present? Ge bort en sockerchock som alla kommer att uppskatta oavsett ålder. Våra sockervaddsmaskiner är otroligt populära presenter. De är lätta att ta fram när festen startar och blir lätt attraktionen som alla samlas kring.

 

Stilla ditt sötsug och köp din sockervaddsmaskin hos oss på Gottes.

 

Socker till sockervadd

För att få till riktigt bra spunnet socker så är det viktigt att kornen är i rätt storlek för just din maskin. Vi har socker som är anpassat just för sockervaddsmaksiner, både med neutral smak, och med smaksättningar och roliga färger. Oavsett vilken kornstorlek som passar din maskin så kommer du hitta rätt socker i vårt breda sortiment.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen