Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hyr en sockervaddsmaskin och sätt spinn på festen!

När ni hyr en sockervaddsmaskin hos oss på Gottes Fun Food går det som en dans att göra eget spunnet socker. Nu behöver ni inte längre gå på tivoli eller vänta på att cirkusen ska komma till stan innan ni kan väcka era barndomsminnen till liv. En sockervaddsmaskin är populärt i alla åldrar, för stora som små. Hyr en sockervaddsmaskin till kalas, temafest, event, bröllop, mässa, invigning eller marknad. Låt gästerna göra sin egen sockervadd och succén är given!

 

All inclusive

 

 

När ni hyr en sockervaddsmaskin ifrån oss så ingår redan allt i priset. Sockervaddsmaskinen, vagn, bubbla, nät, socker och sockervaddsstrutar. Ni kan dessutom välja mellan olika sorters färgat och smaksatt socker så som blåbär, jordgubb, banan, äpple eller neutralt i färgerna blått, rosa, gult, grönt eller vitt. Hos oss på Gottes Fun Food betalar ni heller ingenting för rengöring. Dels eftersom sockervaddsmaskinerna kan ta skada om rengöring görs på fel sätt. Dels eftersom vi alltid går igenom våra sockervaddsmaskiner noga i samband med varje återlämning. Vi byter slitdelar innan de blir utslitna och rengör och putsar sockervaddsmaskinerna enligt vår höga standard innan de lämnas ut till nästa kund.

 

 

Prisvärt och smidigt

 

 

Hos oss betalar ni enbart för de dagar ni har för avsikt att använda sockervaddsmaskinen. Dagar under transport och för att göra ut- och återlämning smidig behöver ni inte betala någonting för. Dessutom har du möjlighet att hyra av oss oavsett vart i landet du bor. Genom våra samarbetspartners i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och runt om i landet kan vi även erbjuda övrig service lokalt.

 

 

Missa inte

 

 

Du har väl inte missat alla våra tillbehör och skräddarsydda lösningar för just dig? Vi lämna dessutom prisgaranti och olika rabatter när du väljer att hyra sockervaddsmaskin hos oss. Läs mer om detta under "Kampanjer" i menyn till vänster.

Skicka oss en bokningsförfrågan – en offert är självklart kostnadsfri. Vi tar då gemensamt fram den lösning som passar bäst utifrån dina önskemål!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen