Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Popcornmaskiner som förvandlar varje kväll till filmkväll

Är du sugen på filmkväll, fredagsmys eller något extra till fest? Våra popcornmaskiner gör ingen besviken. Vi har samlat en mängd olika popcornmaskiner som gör din kväll, fest eller kalas till något extra. Hos oss kan du köpa dessa billigt och dessutom är det fri frakt vid köp över 999 kr.


Snabbt, enkelt och otroligt gott


Popcorn är ett säkert kort för alla tillfällen. Oavsett om det är fest, biokväll hemma eller event så är det något som faller de flesta i smaken. Att göra popcorn med våra popcornmaskiner är busenkelt. Allt du behöver göra är att lägga i popcorn, sätta på popcornmaskinen, vänta och – voilà! Sen är det bara att tillsätta smör eller salt, om så önskas. Efter användning är popcornmaskinerna enkla att rengöra och kan lätt ställas undan.


Hur går det hela till? De flesta av våra popcornmaskiner använder sig av varmluft för att "poppa" popcornen. Det här betyder att du slipper använda olja eller annat fett– ett hälsosammare alternativ för hela familjen.


Professionella tillbehör till konsument


Vi har samlat en mängd olika popcorntillbehör. Många av dessa säljs som regel enbart till biografer, nöjesfält och professionella användare. Nu kan du äntligen få njuta av riktiga biopopcorn hemma eftersom vi även säljer de professionella tillbehören i små förpackningar. Popcornolja, popcornstrutar, popcornsalt, snygga popcornbägare och små popcornkit av popcornmajs med övriga tillbehör i rätt proportioner.


Popcorntillbehör i större volymer hittar ni under "Försäljning för professionellt bruk - Popcorn"


Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen