Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Popcorn som förvandlar varje kväll till filmkväll

Är du sugen på filmkväll, fredagsmys eller något extra till festen?

Eller driver du ett företag där du säljer fun food på bio, nöjesfält eller marknader?

Oavsett om du vill ha riktigt lyxiga biopopcorn hemma eller som en del av ditt företag hittar du allt du behöver i vårt stora sortiment. Här finns allt från popcornmaskiner till popcornkryddor till popcornbägare.

 

Läs mer

Biopopcorn - Snabbt, enkelt och otroligt gott

 

Popcorn är ett säkert kort för alla tillfällen. Oavsett om det är fest, biokväll hemma eller event så är det något som faller de flesta i smaken. Att göra popcorn med våra popcornmaskiner är busenkelt. Allt du behöver göra är att lägga i popcorn, sätta på popcornmaskinen, vänta och – voilà! Sen är det bara att tillsätta smör eller salt, om så önskas. Efter användning är popcornmaskinerna enkla att rengöra och kan lätt ställas undan.

 

Hur går det hela till? De flesta av våra popcornmaskiner använder sig av varmluft för att "poppa" popcornen. Det här betyder att du slipper använda olja eller annat fett– ett hälsosammare alternativ för hela familjen.

 

Professionella tillbehör - för proffs eller hemma

 

Vi har samlat en mängd olika popcorntillbehör. Många av dessa säljs som regel enbart till biografer, nöjesfält och professionella användare. Nu kan du äntligen få njuta av riktiga biopopcorn hemma eftersom vi även säljer de professionella tillbehören i små förpackningar. Popcornolja, popcornstrutar, popcornsalt, snygga popcornbägare och små popcornkit av popcornmajs med övriga tillbehör i rätt proportioner.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen