Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Popcornmaskiner att hyra för alla tillfällen!

När ni hyr en popcornmaskin hos oss på Gottes så är det ingen konst att få dina popcorn att smaka som riktiga biopopcorn. Dessutom är det både kul och enkelt. Bara den där smördoften från rykande färska popcorn får det att vattnas i munnen samtidigt som minnena från cirkus, tivoli och biomörkret fladdrar förbi. Att hyra en popcornmaskin till er nästa tillställning kommer att bli en garanterad succé. Kalas, temafest, event, bröllop, mässa, invigning eller marknad. En popcornmaskin känns aldrig fel.

 

All inclusive

 

När ni hyr en popcornmaskin ifrån oss så ingår redan allt i priset. Popcornmaskin, popcornvagn, popcornmajs, popcornolja, popcornsalt och popcornstrutar. Ni kan dessutom välja extra smörsmak, karamellpopcorn eller frostade popcorn utan extra kostnad. Hos oss på Gottes Fun Food betalar ni heller ingenting för rengöring. Dels eftersom popcornmaskinerna kan ta skada om rengöring görs på fel sätt. Dels eftersom vi alltid går igenom våra popcornmaskiner noga efter varje uthyrning. Vi byter slitdelar innan de blir utslitna och rengör och putsar popcornmaskinerna enligt vår höga standard innan de hyrs ut till nästa kund.

 

Prisvärt och smidigt

 

Hos oss betalar ni enbart för de dagar ni har för avsikt att använda popcornmaskinen. Dagar under transport och för att göra ut- och återlämning smidig behöver ni inte betala någonting för. Dessutom har du möjlighet att hyra popcornmaskiner av oss oavsett vart i landet ni ska vara. Transporten tar ofta bara en dag och genom våra samarbetspartners i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och runt om i övriga landet kan vi även erbjuda övrig service lokalt.

 

Missa inte

 

Du har väl inte missat alla våra tillbehör och skräddarsydda lösningar för just dig? Vi lämna dessutom prisgaranti och olika rabatter när du väljer att hyra popcornmaskin hos oss. Läs mer om detta under "Kampanjer" i menyn till vänster.

Självklart kan ni hyra popcornmaskin ifrån oss oavsett om det är privat, som företag eller organisation. Priset är alltid detsamma och anges inklusive moms om ni inte har gjort ett aktivt val längst upp på sidan.

Skicka oss en bokningsförfrågan – en offert är självklart kostnadsfri. Vi tar då gemensamt fram den lösning som passar bäst utifrån era önskemål!

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen