Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Sätt guldkant på tillvaron med en chokladfontän

Här hittar du chokladfontäner i alla storlekar för en lyxig bjudning av flytande choklad!

Är choklad din passion? Det är vår också. Vi har samlat Sveriges största utbud av chokladfontäner från olika tillverkare till Sveriges lägsta priser. Saknas någon? Då håller de helt enkelt inte måttet och återfinns på "Produktkyrkogården" i menyn till vänster. Hos oss hittar du endast de bästa! Gör festen, bröllopet, kalaset till något speciellt och vardagen roligare med en lyxig chokladfontän. Vi hjälper dig att välja rätt.

 

För gott för att vara sant

 

Alla våra chokladfontäner är enkla att använda och att rengöra. Doppa färska frukter, marshmallows, godis, smörgåsrån, kex, salta pinnar eller ringla chokladen över glass. Med exklusiv belgisk choklad som flyter fram lovar vi dig en krämig, fyllig och rik smak tillsammans med en arom som drar alla dina gäster till choklad fontänen.

 

 

Pricken över i:t

 

Våra chokladfontäner blir lätt händelsens centrum. Ta med den till bröllopsfesten, kalas eller bara när ni har vänner över. Se själv vilken chokladfontän som passar just dig bäst beroende på hur många som ska serveras. Både vi och våra kunder har recenserat och betygsatt de olika chokladfontänerna. För den flitige användaren kan vi rekommendera chokladfontänerna från Sephra. Då får du en fulländad köksmaskin i snygg design och högsta byggkvalitet tillsammans med andra finesser – pricken över i:t helt enkelt.

 

Älskar dina vänner och familj också choklad? Dela med dig av glädjen och köp våra fontäner som presenter. Vi lovar dig en uppskattad gåva som kommer att kunna avnjutas vid många tillfällen, där du säkert får vara med och smaka.

 

Gör som många andra och smycka ditt hem med en lyxig chokladfontän du också!

 

Prisgaranti


Eftersom Gottes Fun Food är störst i Sverige på allt inom chokladfontäner kan vi även hålla lägst priser. Vi erbjuder därför prisgaranti!
Hittar ni, mot förmodan, samma produkt till ett lägre pris vid annat försäljningsställe i Sverige så matchar vi priset. Vi drar dessutom av ytterligare 10%!

Läs mer

 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen