Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Våffeljärn

Alla typer av våffeljärn, rånjärn och plättjärn

Här hittar du våffeljärn av alla typer! Allt från klassiska dubbelvåffeljärn, vändbara järn till tex bubbelvåfflor, munkjärn, pannkaksjärn, rånjärn och givetvis belgiska våffeljärn i många olika former! Vi har kvalitetsprodukter till både hemmabagaren och proffsen! Vilket våffeljärn passar dig?

Läs mer

Klassiska våffeljärn

Våra klassiska svenska våfflor fick sin nuvarande form vid 1800-talets slut och är traditionellt runda med 4-5 hjärtformade sammanhängande delar. Vi har flera modeller att välja mellan, både enkla och dubbla järn, som alla ger fina dubbelgräddade våfflor av våffelsmeten.

Belgiska våfflor

Belgiska våfflor är tjocka, traditionellt fyrkantiga, våfflor. Numera finns det däremot belgiska järn i många olika former, stora, små, hjärtformade eller anpassade för att sättas på pinne. Våra belgiska våffeljärn är av högsta kvalitet och säljs främst för professionellt bruk, men vi har även enklare modeller för dig som vill ha rykande färska Waffles hemma.

Rånjärn och strutjärn

Grädda egna glasstrutar, rullrån eller traditionella norska krumkaker med något av våra rånjärn eller strutjärn. Det finns i eleganta mönstrade järn, klassiskt rutiga strutar eller nytänkande bubbelvåfflor som och passar perfekt att servera som en strut fylld med godsaker!

Övriga järn och laggar

Utöver alla dessa våffeljärn har vi även järn till andra godsaker som plättar, pankakslaggar, munkjärn, chorros och poffertjes (holländska bubbliga minipannkakor).

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen