Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Välj den bästa chokladen till chokladfontän

Här kan du köpa belgisk choklad av högsta kvalitet, perfekt till chokladfontäner. Bara det bästa är bra nog tycker vi. Sephras specialtillverkade choklad till chokladfontän är den bästa på marknaden och utan onödiga tillsatser. Vi lovar dig en exklusiv smakupplevelse utöver det vanliga som passar för alla tillställningar. Låt oss hjälpa dig välja rätt.

Noga utvald – helt naturligt och oemotståndlig

Sephras Belgiska couverture choklad (couvertyrchoklad) till chokladfontäner är tillverkad av Barry Callebaut, är världskänd och håller allra högsta klass. Det är stor skillnad på olika sorters choklad och med denna fylliga och krämiga smak förstår du varför. Locka alla på bröllopet, eventet, festen eller mässan med en rik arom som sprider sig i lokalerna. Ingen kommer att kunna motstå frestelsen.

Vår choklad till chokladfontän är dessutom helt fri från tillsatser såsom vegetabiliska oljor. Den innehåller istället en hög halt av hälsosamt kakaosmör vilket lämpar sig väl för användning i chokladfontäner, men också chokladfondue, chokladpraliner, matlagning och bakning eller bara att äta som den är. Vi har ett noga urval av mjölk-, mörk och vit choklad. Något som faller alla i smaken.

Enkelt att använda

Hur använder man chokladen till chokladfontänen? Det behövs inget magiskt recept för att få till ett bra flöde. Vår choklad är bara att smälta i mikrovågsugn eller i vattenbad. Häll den sedan direkt i fontänen och vips! – redo att avnjutas. Här behövs inga tillsatser som till exempel matolja.

Vi säljer även chokladfärg i en mängd olika kulörer.

Läs mer

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen