Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hyr en chokladfontän som gör er tillställning till en garanterad succé!

Här kan du hyra chokladfontäner till bröllop, fest, event, mässmonter eller vilken happening som helst. Den blir den perfekta "isbrytaren" vid minglet i samband med välkomstdrinken eller varför inte som mittpunkt vid efterrätten? Endast din fantasi sätter gränserna. Vi lovar dig ett fantastiskt inslag på din tillställning med en känsla av lyx och exklusivitet oavsett vilken av våra chokladfontäner som du väljer, från den minsta till den största. Låt oss hjälpa dig att ta fram den lösning som passar just dig!

 

Störst

 

Gottes.se är störst i Sverige på allt vad det gäller chokladfontäner och har Sveriges i särklass största utbud. I nuläget har vi hela 15 olika modellera av chokladfontäner för uthyrning och 20 olika modeller av chokladfontäner till försäljning, både för privat och professionellt bruk.
Att vi har blivit störst i Sverige har kommit som en bonus. Vi har alltid värderat kvalité och engagemang för våra kunder högst. Detta har visat sig vara ett vinnande koncept. Vi har sedan vuxit med ökad efterfrågan.

 

Bäst

 

Trots våra låga uthyrningspriser ingår alltid väldens bästa choklad speciellt anpassad för chokladfontäner. Det är en lyxig Belgisk couvertyrchoklad tillverkad av Barry Callebaut enligt eget recept från Sephra. Barry Callebaut är väldens största chokladtillverkare och producerar även choklad för många andra märken men Sephras egna recept är förfinat sedan 2003 för att finna de perfekta egenskaperna för choklad till chokladfontäner.
När du väljer att hyra en chokladfontän av oss så får du dessutom den bästa utrustningen på marknaden. Förutom hög kvalitet och perfekt utförande är samtliga chokladfontäner otroligt tysta. Designen bidrar dessutom till helhetsintrycket och blir snabbt en mittpunkt under kvällen. Vi kan därför garantera dig en chokladupplevelse utöver det vanliga med allra största lyx.

 

Billigast

 

Eftersom vi är störst i Sverige på chokladfontäner så köper vi även in mest choklad till chokladfontäner. Det gör att vi kan hålla otroligt låga priser utan att tumma på kvalitén. Tänk på att det ofta är chokladen som gör skillnaden om det ska bli lyckat eller inte med en chokladfontän. Utöver att chokladen ska ha underbar smak och arom så krävs att den har rätt egenskaper för att chokladen ska rinna perfekt i en chokladfontän. Detta har vår choklad.
Trots det är vi i stort sett alltid billigast.
Självklart finns det sämre och därför billigare chokladsorter. Om ni accepterar att även vi använder dessa så garanterar vi att alltid vara minst 10% billigare än andra!

Hos oss betalar ni enbart för de dagar ni har för avsikt att använda chokladfontänen, inget annat. Dessutom har du möjlighet att hyra hos oss oavsett vart i landet du bor. Genom våra samarbetspartners i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och runt om i landet kan vi även erbjuda övrig service lokalt.

Skicka oss en bokningsförfrågan – en offert är självklart kostnadsfri. Vi tar då gemensamt fram den lösning som passar bäst utifrån dina önskemål!

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen