Hej och välkommen till Gottes!

Hos oss får alla handla men välj privatperson (inkl. moms) eller företag (exkl. moms) för hur våra priser ska visas.

  • Fri frakt vid köp över 999 kr!
  • Leveranstid 1-2 vardagar!
  • Fler än 30.000 kunder!

Gör festen eller eventet till något alldeles extra med dryckesfontän

Dryckesfontän, champagnefontän, drinkfontän, vinfontän, bålfontän – kärt barn har många namn. Festligt är det i alla fall. Gottes.se har Sveriges största sortiment av dryckesfontäner i olika storlekar och modeller, alltid i högsta kvalitet. Hyr dem till bröllop, event, fest, mässa, barnkalas eller andra tillställningar. Låt oss göra festligheterna lite mer festliga!

 

Servera med stil

 

 

Vill du göra det lättare för gästerna att ta sina egna drinkar? Eller kanske slippa fula vinlådor som står framme? Dryckesfontäner serverar alltid dina gäster med stil. Låt gästerna ta som de själva behagar eller ha en servitör som häller upp, valet är ditt. Drinkfontänen blir ett garanterat festligt inslag under er tillställning.

 

 

Flera valmöjligheter

 

 

Önskas champagne eller varför inte en punsch? Våra dryckesfontäner kan servera alla möjliga olika drycker som passar till din tillställning. Se till att dina gäster inte går törstiga och ge dem ett alternativ som de gillar. Hyr en eller flera vinfontäner, kanske ett alkoholfritt alternativ för de som kör? Ni väljer själva. Med olika storlekar lovar vi att alla har glaset fullt.

 

 

Snabbt och enkelt

 

 

Hos oss betalar ni enbart för de dagar ni har för avsikt att använda dryckesfontänen. Dagar under transport och för att göra ut- och återlämning smidig behöver ni inte betala någonting för. Dessutom har du möjlighet att hyra hos oss oavsett vart i landet du bor. Genom våra samarbetspartners i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och runt om i landet kan vi även erbjuda övrig service lokalt.

 

 

Hos oss på Gottes Fun Food betalar ni heller ingenting för rengöring. Dels eftersom dryckesfontänerna kan ta skada om rengöring görs på fel sätt. Dels eftersom vi alltid går igenom våra drinkfontäner noga i samband med varje återlämning. Vi byter slitdelar innan de blir utslitna och rengör och polerar fontänerna enligt vår höga standard innan de lämnas ut till nästa kund.

 

 

Missa inte

 

 

Du har väl inte missat alla våra tillbehör och skräddarsydda lösningar för just dig? Som största aktör på den svenska marknaden kan vi dessutom lämna prisgaranti och olika rabatter när du väljer att hyra dryckesfontän hos oss. Läs mer om detta under "Kampanjer" i menyn till vänster.

 

 

Skicka oss en bokningsförfrågan – en offert är självklart kostnadsfri. Vi tar då gemensamt fram den lösning som passar bäst utifrån dina önskemål!

 

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen