Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Callebaut ChocoGelato Fior di Cao 1.6kg

Här på Gottes.se kan du kööpa ChocoGelato Fior di Cao - en ny gelatobas med kakaosmör. Du kan nu använda skummjölk i kombination med kakaopulver. Kombinationsblandningen av kakaosmör, avfettat kakaopulver och mager mjölk ger en rik och intensiv smak.

I traditionell kakaobaserad gelato kommer chokladsmakpotentialen inte helt igenom. För det första eftersom mjölkfett kamouflerar den kraftfulla kakaosmaken. En perfekt bas för glas med Van Houten kakao. Det rekommenderas varmt att du använder Van Houten Round Dark Brown.

Hur man tillreder

  • 2,6 kg varmt vatten (70-85 ° C)
  • Tillsätt 1,6 kg ChocoGelato Fior Di Cao
  • Blanda med Blender (kan eventuellt mogna från 30 minuter till 8 timmar) och Batch Freeze

 

På Gottes hittar du ett brett utbud på fler baktillbehör som du kan ha på och i dina bakelser.



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
303295


Relaterade produkter
Andra köpte även
Drift & produktion: Wikinggruppen