Chokladdopp, 3kg, Nic
Doppmassa med chokladsmak till för att doppa glassvåfflor och mjukglass i, antingen för att dekorera eller skapa ett härligt krispigt skal. För riktigt festliga glassrån: doppa först i chokladdoppet och strö sedan på färgglatt strössel innan ytan har hunnit stelna.
Vid rumsteperatur är doppmassan stel och behöver värmas upp före användning. Optimal temperatur på doppmassan är mellan 40-50 grader, vilket enklast görs med Nics doppvärmare som burken passar direkt i.
Ingredienser: Fullhärdat/fullhærdet kokosfett, sukker/sukker, kakaopulver, emulgeringsmiddel/emulgator (E322 (SOYA)) arom (vanillin).
Kan innehålla spår av: mjölk
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 30 dagars hållbarhet vid köp om inget annat anges.