Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Försäljning för professionellt bruk

Här kan ni köpa en chokladfontän, dryckesfontän, sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin och övriga Fun Food-produkter för catering och professionellt bruk!

Vi har valt att enbart sälja högkvalitativa produkter.

Efter flera års erfarenhet av uthyrningsverksamhet har vi helt övergått till produkter som håller hög kvalitet framför ett lågt pris.

Vi på Gottes / Sephra Sweden kan nu kombinera detta och hålla absolut högsta kvalitet i vårt produktutbud till väldigt bra priser!

Det finns de som själva försöker importera produkter direkt från fabrik i till exempel Kina till "låga" priser. Vi kan garantera att det blir mer kostsamt i längden. Utifrån egen erfarenhet vet vi att dessa produkter ofta inte motsvarar beskrivningen, skramlar, skakar, väsnas, fungerar dåligt och går sönder med jämna mellanrum. Det är då näst intill omöjligt att få tag i reservdelar eftersom även dessa många gånger är egentillverkade. I värsta fall blir maskinerna strömförande eller på annat sätt farliga att använda.

Vår rekommendation blir därför att ni hyr er utrustning eller köper väl etablerade märken. Allt annat kommer att göra er besvikna.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen