Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i april och vad som är på gång i maj.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Nu är det redan maj månad och för ett par dagar sedan kändes det som att sommaren stod och knackade på dörren. Med månadsskifte kommer även ett nytt månadsbrev från oss på Gottes.se. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under maj månad och så en ny tävling där du Förnamn kan vinna en av våra härliga produktnyheter! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Sundsvalls Vårmässa: Vi inledde månaden med att under den 4-5-6 april delta som utställare under Sundsvalls Vårmässa tillsammans med vår nya samarbetspartner i norr. Med på mässan fanns bland annat Robin Stjernberg, Albin och JEM.

Urban Hair: Den 10 april var det sedan dags för Urban Event 2014 tillsammans med Oriflame, Redken, Cloud9, Loka, Femme Boost, Xanté, Lcn, Lifestyle Magazine och Carmex. En intensiv och lyckad kväll med mängder av glada gäster.

Njutbart: Vi fortsatte sedan vår turné till mässan Njutbart i Skoghall den 13 april. Succé för vår chokladfontän som vanligt!

EXPO 2014: Efter Påsk fanns Gottes.se på plats vid EXPO 2014 i Tranemo. Mässan höll på mellan 25-26 april och vi ställde ut tillsammans med Tranemo Hotell & Restaurang. Gissa om det blev uppskattat?

Vinnare Facebook: I början av april hade vi en väldigt populär tävling på vår Facebookgrupp där vi tävlade ut ett paket från Lakritsfestivalen med över 3 kg godsaker. Ett stort grattis säger vi till Stina Polvi i Trosa som kammade hem denna vinst!

Ny tävling: Idag drar vi igång en ny tävling! Reglerna är enkla. Besök vår Facebookgrupp, Gilla Gottes Fun Food och Dela tävlingen. Vinsten är ett exemplar av vår nya grymma chokladfontän Retro från American Originals inklusive en påse 907 gram choklad! Tävlingen avslutas den 15 maj. Lycka till!

Hög tid att göra era bokningar till sommaren: Funderar ni på att hyra en produkt ifrån oss under maj, juni eller juli? Vi har tagit in ytterligare uthyrningsmaskiner för att möta efterfrågan men eftersom det kommer in nya bokningar dagligen så bör ni inte vänta för länge med er bokning. Om ni redan nu bokar till i slutet av sommaren så kan ni dessutom ta del av vår boka-tidigt-rabatt!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass inför sommarens alla fester!

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

princess racelette classic family

Princess Raclette "Classic Family"

375 kr 549 kr

 

obh nordica kontaktgrill

OBH Nordica 7101 Quick Grill Prestige

895 kr 1195 kr
 
Glassmaskin Mjukglass Waves

Glassmaskin Mjukglass Waves

299 kr 599 kr

 

Popcornmaskin Centurion

Popcornmaskin Centurion

199 kr 299 kr

Tillbehör att hyra

 

Nytt inom uthyrning

Fler maskiner att hyra Under april har vi inte utökat antalet modeller att hyra men däremot har vi tagit in fler maskiner för att möta den ökande efterfrågan. Vi räknar istället med att kunna utöka sortimentet ytterligare under maj månad istället. Håll utkik!
american originals ek0653 chokladfontan

 

Nytt för hemmabruk

Massor av nya produkter: Vi har under april månad tagit in en mängd olika produkter. En grymt bra ny chokladfontän, en bordsgrill till kalaspris, en Cake Pop Maker, en Cupcake Maker och tillbehör till dessa.

Våfflor & Crêpes

Nytt för professionellt bruk

Utökat sortiment på gång: Under april har vi inte haft tid att lägga in några nya professionella produkter på hemsidan men det innebär inte att utbudet inte har vuxit. Har ni några specifika önskemål så är ni alltid välkomna till oss för en prisförfrågan!
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen