Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food!
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

 

Black Friday!

 

Nu är det bara 12 timmar kvar på årets största rea. Vi har sänkt priset på ALLT.

Skynda fynda!

Bildresultat för instagram logo

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

LED-bas att hyra

HYRA!

Hos oss på Gottes Fun Food kan ni hyra popcornmaskiner, chokladfontäner, sockervaddsmaskiner och dryckesfontäner. Vi har allt ifrån små maskiner för barnkalas till stora paket till event på tusentals personer!
Flavacol

KÖPA FÖR HEMMABRUK!

Vi på Gottes säljer bland annat kommersiella produkter även till konsumenter. Produkter som i normala fall endast kan köpas pallvis eller i hela lådor kan ni köpa hos oss styckevis. Äntligen kan du få samma resultat hemma!
Våfflor & Crêpes

KÖPA FÖR PROFESSIONELLT BRUK!

Våfflor, Crêpes, popcorn, chokladfontäner, choklad, chokladsmältare, tempereingsmaskiner, sockervaddsmaskiner, slush, donuts. Listan kan göras lång. Vi har ett av Sveriges största utbud av fun food-maskiner och tillbehör!

Copyright © 2017 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Hertig Karls väg 13
192 68 Sollentuna
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen