Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt den senaste tiden och vad som är på gång.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så var det redan november och mindre än två månader kvar till julafton! Tiden går fort när man har roligt och det har den verkligen gjort på sistone. Nu var det över ett halvår sedan vi senast skickade ett nyhetsbrev och det är inte för att vi har haft brist på nyheter, tvärt om. Som vanligt har vi lite info om tiden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång framöver och så en tävling där du Förnamn kan vinna ett fullpackat popcornpaket! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Tillbakablick: För att påminna oss själva om vad som hände i början av sommaren kollade vi i bokningskalendern. Det är inte svårt att förstå varför det inte fanns tid till att skicka något nyhetsbrev. Våra chokladfontäner, popcornmaskiner, sockervaddsmaskiner och dryckesfontäner fick alla jobba hårt. Det var en hel del bröllop, kalas och studentskivor men även kundevent, personalfester, mässor och allehanda happenings. Därtill var det Kristi himmelsfärds dag, Pingst och Sveriges nationaldag med en hel del föreningsaktiviteter.

Den dåliga sommaren: Under juli blev det lite lugnare och vi räknade med att kunna ta igen oss lite. Det dåliga vädret gjorde dock att försäljningen i webbshoppen slog alla tidigare rekord! Inte heller nu fick vi tid över till ett nyhetsbrev. När så augusti kom så verkade det som att alla hade väntat med sina sommarfester. Verksamheten drog åter igen med dunder och brak.

Så kom hösten: När vi så landade i september la vi lite extra fokus på vår ständiga expansion. Några nya leverantörer tillkom, processer förbättrades, IT-miljön vässades och vi passade även på att flytta till ett nytt, större lager. Allt för att kunna bibehålla en hög servicenivå, snabba leveranser och pressade priser!.

Sveriges största utbud av popcorntillbehör: Vår fortsatta expansion har nu gjort att vi inte bara är störst i Sverige på allt inom chokladfontäner och dryckesfontäner. Vi vågar nu även påstå att vi har Sveriges största utbud av popcorntillbehör! Ändå har vi bara börjat. Idag har vi cirka 400 artiklar i webbshoppen. Under det närmaste året planerar vi att komplettera med ytterligare 2000 produkter! Känner ni att någon fun food-produkt saknas så är ni välkomna att höra av er till oss så tar vi fram den till er.

Tävling, tävling, tävling! Med start idag har vi en tävling på vår Facebookgrupp. Reglerna är enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten denna gång är ett fullpackat popcornpaket med ett axplock från vårt sortiment.

Tävlingen avslutas den 15:e november. Lycka till!

Det var allt vi hinner skriva den här gången: Missa inte att kolla in några av våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser på hemsidan. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass.

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

popcornmaskin great northern popcorn company little bambino red

Little Bambino RED

999 kr 1299 kr

 

Specialchoklad från Barry Callebaut

Specialchoklad 100 gram

19 kr 29 kr
 
Sockervaddsmaskin Centurion SSR120

Sockervaddsmaskin, Centurion

199 kr 299 kr

 

Hot dog maker Retro FC465

Hot dog maker Retro FC465

799 kr 899 kr

sockervaddsmaskin med vagn

Nytt inom uthyrning

Ni har väll inte missat att vi även hyr ut sockervaddsmaskiner: Sedan en tid tillbaka kan ni även kunna hyra sockervaddsmaskiner hos oss på Gottes Fun Food. Utöver en komplett maskin på vagn ingå även färgat och smaksatt socker, sockervaddsstrutar och rengöring efteråt i den låga hyran!

popcornmaskin great northern popcorn company little bambino black

Nytt för hemmabruk

Massor av nytt inom popcorn: Som vi har nämnt har vi nu Sveriges största utbud av popcorntillbehör. Popcornkryddor, popcornsalt, popcornoljor, popcornkärnor med mera. Vi har allt du behöver för att du enkelt ska kunna poppa biopopcorn hemma!

popcornmaskin great northern popcorn company skyline 8oz

Nytt för professionellt bruk

Professionell användare eller storkonsument: Vi har självklart även utökat sortimentet för professionellt bruk men hos oss är alla kunder välkomna! Så är du storkonsument så ta även en titt under det professionella utbudet. Vad är en hemmabio utan riktigt goda popcorn?

Copyright © 2015 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
172 40 Sundbyberg
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen