Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i februari och vad som är på gång i mars.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så har vi lagt februari bakom oss och klivit in i mars månad. Med månadsskiftet kommer även ett nytt månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under mars månad och så en tävling där du Förnamn kan vinna ett kalasgott paket ifrån oss! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Bröllopsfeber Malmö: Under dagarna två, 7 - 8:e februari hölls Sveriges största bröllopsmässa i Malmö. Vi på Gottes fanns på plats och intresset för våra produkter var som vanligt omåttligt stort!

Vi hade även en tävling i vår monter. Ett stort grattis säger vi till Jennie Staxered. Hon gissade närmast det rätta svaret på 1407 gram. En chokladfontän Retro Silver med choklad har skickats ifrån oss.

Melodifestivalen: Under februari drog årets Mello igång. Traditionsenligt anordnades stor Mellofest för årets deltagare på Rådhuset i Malmö. Självklart fanns vi på Gottes.se även i år med på ett hörn.

Bröllopsfeber Göteborg: Resan gick sedan vidare till Göteborg för ännu en mässa under banderollen Sveriges största bröllopsmässa. Självklart va vi på Gottes återigen på plats!

Även här hade vi en tävling i vår monter. Vårt grattis gick denna gång till Mona Johansson. Hon gissade närmast det rätta svaret på 1362 gram. Ännu en chokladfontän Retro Silver med choklad har skickats ifrån oss.

Grattis till en vinnare: Under februari hade vi även en tävling på vår Facebooksida. Denna gång var det Sandra Bäckström som vann en kalasbra popcornmaskin. Grattis från oss på Gottes.se!

Kampanj på våra hyresprodukter: Funderar ni på att hyra en produkt ifrån oss under maj, juni eller juli så bör ni inte vänta för länge. Det kommer in nya bokningar dagligen och vi håller som bäst på med uppföljning av ett hundratal intresseanmälningar från tidigare mässor. Dessutom lämnar vi just nu 10% rabatt på alla bokningar som görs. Detta gäller oavsett om själva hyresdatumet ligger längre fram, så passa på!

Prisgaranti: Som om inte kampanjpriset vore nog så lämnar vi som vanligt även prisgaranti! Gottes Fun Food är störst i Sverige på allt inom chokladfontäner. Därför kan vi även hålla lägst priser. Vi erbjuder därför prisgaranti, på ALLA våra produkter. Hittar ni, mot förmodan, samma eller likvärdig produkt till ett lägre pris vid annat försäljningsställe eller uthyrningsställe så matchar vi priset. Vi drar dessutom av ytterligare 10%!

Tävling, tävling, tävling: Med start idag har vi en ny tävling på vår Facebooksida. Reglerna är som vanligt enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten denna gång är ett kalasgott paket ifrån oss. Tävlingen avslutas den 15:e mars. Lycka till!

Lakritsfestivalen: Reservera 21 – 22 mars i kalendern alla ni som älskar lakrits och choklad. Då är det nämligen dags för årets stora Lakritsfestival på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Vi på Gottes kommer att medverka som utställare och erbjuda både det ena och det andra som får det att dansa i munnen. Hoppas vi ses där!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser på hemsidan. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass.
 

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

Tristar multifunktionell grillpanna

Multifunktionell Grillpanna, Tristar

199 kr 229 kr

Sockervaddsmaskin Centurion SSR120

Sockervaddsmaskin, Centurion

199 kr 299 kr

Popcornmaskin Waves

Popcornmaskin Waves, röd

199 kr 299 kr

C3 Mufin & Cupcakemaker, 30-10410 pink

C3 Muffin & Cupcake maker, rosa

299 kr 399 kr

Glassmaskin Ice Cream Box 1,5 OBH Nordica

Glassmaskin Ice Cream Box 1,5, OBH Nordica

599 kr 795 kr

Glassmaskin C3 Gelato Timer rosa/vit

Glassmaskin C3, Gelato Time, rosa/vit

249 kr 429 kr
Chokladfontän CF 1700
 

Nytt inom uthyrning

Ny chokladfontän att hyra: Under februari har vi tagit in ytterligare en chokladfontän för uthyrning. CF 1700 en elegant chokladfontän i mellanklassen med hela 4 våningar utöver toppdelen. Vi har nu hela 15 olika modeller för uthyrning! Behöver vi ens nämna att det är fler än någon annan i Sverige?
Popcorn

 

Nytt för hemmabruk

Fler popcorntillbehör: Vi har under februari månad breddat vårt sortiment av popcornmaskiner och tillbehör ytterligare. Bland annat nya popcornbägare och färdiga popcornkit med popcornmajs, popcornsalt och popcornolja.
Popcornbägare

 

Nytt för professionellt bruk

Storpack popcorn: Under februari månad tog vi in nya popcorntillbehör i sortimentet även för professionellt bruk. Storpack av popcornbägare samt hela lådor av All-in-one-popcorn-kit. Som vanligt har vi nya produkter på väg.

Copyright © 2015 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen