Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i januari och vad som är på gång i februari.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så har det äntligen blivit februari och årets fattigaste månad har passerats. Med ny månad kommer så också ett nytt månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under februari månad och så en tävling där du Förnamn kan vinna en kalasbra popcornmaskin! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Bröllopsmässan Stockholm: Under dagarna två, 24 - 25:e januari hölls Sveriges största bröllopsmässa vid Nacka Strand, Stockholm. Vi på Gottes fanns på plats och intresset för våra produkter var som vanligt omåttligt stort!

Vi hade även en tävling i vår monter. Ett stort grattis säger vi till Emma Ahlén Bergman. Hon gissade närmast det rätta svaret på 1366 gram. En chokladfontän Retro Silver med choklad har skickats ifrån oss.

Grattis till en vinnare: Under januari hade vi även en tävling på vår Facebooksida. Denna gång var det Marco Christensen som vann en alldeles egen sockervaddsmaskin. Grattis från oss på Gottes.se!

Gottes lagershop: De se senaste veckorna har vi byggt om på vårt kontor i Sundbyberg och inrättat en liten lagershop. Nu är alla som vill välkomna att träffa oss på Gottes och handla direkt i "butiken". Perfekt för er som behöver varor med kort varsel eller om ni vill titta på olika alternativ innan ni bestämmer er.

Bröllopsmässor Malmö och Göteborg: Under kommande två helger är vi på fortsatt turné i vårt avlånga land och turen har då kommit till Malmö, Slagthuset 7-8 februari och Göteborg, Svenska Mässan 14-15 februari. Kom och träffa oss, titta närmare på våra produkter, provsmaka och ta del av grymma mässerbjudanden! Köp era biljetter HÄR och använd rabattkod: GOTTES för rabatterade VIP-biljetter.

Prisgaranti: Gottes Fun Food är störst i Sverige på allt inom chokladfontäner. Därför kan vi även hålla lägst priser! Vi erbjuder därför prisgaranti, på ALLA våra produkter. Hittar ni, mot förmodan, samma eller likvärdig produkt till ett lägre pris vid annat försäljningsställe eller uthyrningsställe så matchar vi priset. Vi drar dessutom av ytterligare 10%!

Tävling, tävling, tävling: Med start idag har vi en ny tävling på vår Facebooksida. Reglerna är som vanligt enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten denna gång är en kalasbra popcornmaskin. Tävlingen avslutas den 15:e februari. Lycka till!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller alla våra prissänkta varor. Kanske hittar ni den perfekta presenten till alla hjärtans dag.

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

Sockervaddsmaskin Centurion SSR120

Sockervaddsmaskin, Centurion

199 kr 299 kr

Popcornmaskin Waves

Popcornmaskin Waves, röd

199 kr 299 kr

 

Dryckesfontän att hyra

Dryckesfontän att hyra, Mini

249 kr 490 kr

Chokladpaket att hyra. 3 x CF Pro

849 kr 990 kr

 

Chokladfontän att hyra - CF Pro

Nytt inom uthyrning

Ny chokladfontän att hyra: Nu har vi även CF Pro - Cordless. Ni kan därmed välja om ni vill använda chokladfontänen med eller utan sladd. I annat fall drivs den på batteri vilket gör möjligheterna än större. Batteriet håller i ungefär 30 minuter. Vill ni att chokladfontänen ska vara igång en stund till så kan ni sätta i sladden.

 

Nytt för hemmabruk

Ny häfftig hot dog maker: Läckrare hot dog maker får man leta efter. Den ger dig verkligen den där ultimata nostalgi- och retrokänslan när du ska koka korv. (Ja, eller majskolv eller ägg.) Lagar upp till 8 korvar samtidigt. Du kan dessutom värma french hot dog-bröd!

Popcorn

Nytt för professionellt bruk

Storpack popcorn: Vi har nu breddat utbudet av popcorn för professionellt bruk ytterligare. Nya popcornkit och ny popcornolja. Ni vet väll att alla är välkomna att handla våra artiklar för professionellt bruk. Även privatpersoner och andra storkonsumenter.

Copyright © 2015 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen