Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i december och vad som är på gång i januari.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


God fortsättning på det nya året! Här kommer så årets första månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under januari månad och så en tävling där du Förnamn kan vinna din alldeles egna sockervaddsmaskin! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Grattis till en vinnare: 15:e december avslutades vår senaste tävling. Ett stort grattis säger vi på Gottes.se till Mona Brandtgård som vann ett exemplar av vår grymma chokladfontän Retro från American Originals inklusive en påse 907 gram choklad från Sephra!

Bingolotto: Ni som tittade på Bingolottos uppesittarkväll den 23:e december kunde även detta år se vår härliga chokladfontän Sephra Montezuma in action. Vi tackar Lindt Choklad för förtroendet!

Januarirea: Just nu är årets största REA på Gottes.se igång för fullt. Vi gör plats på lagret för nya produkter och modeller och har därför sänkt pris på ALLT. Även beställningsvaror, produkter för professionellt bruk och uthyrningsprodukter. Det kan därför vara klokt att göra era bokningar redan nu om ni har planer på att hyra en maskin senare under året.

Bröllopsmässa: Lördag och söndag, 24:e och 25:e januari är det dags för oss på Gottes Fun Food att ställa ut på bröllopsmässan Bröllopsfeber, Nacka strandsmässan, Stockholm. Välkomna förbi för en härlig stund av provsmakning och exklusiva mässerbjudanden! Ni hittar oss i monter B:03. Köp era biljetter HÄR och använd rabattkod: GOTTES för rabatterade VIP-biljetter.

Tävling, tävling, tävling: Med start idag har vi en ny tävling på vår Facebookgrupp. Reglerna är som vanligt enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten denna gång är en egen sockervaddsmaskin från Centurion. Tävlingen avslutas den 20:e januari. Lycka till!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller alla våra prissänkta varor. Kanske kan ni redan nu hitta den perfekta presenten till alla hjärtans dag.

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

Tristar multifunktionell grillpanna

Multifunktionell Grillpanna, Tristar

149 kr 229 kr

 

Popcornmaskin 4 oz, Sephra

Popcornmaskin 4 oz, Sephra

3999 kr 5499 kr


Babycakes donut maker

Donut maker, Babycakes

189 kr 349 kr

 

Popcornmaskin att hyra

 

Nytt inom uthyrning

Ny liten popcornmaskin att hyra: Denna lilla popcornmaskin är perfekt för hemmafesten, kalaset, det lilla eventet, eller varför inte lyxa till fredagsmyset med rykande färska biopopcorn hemma?! Finns nu att hyra för endast 449 kr enligt vårt koncept "all inclusive".
slush maker, slushmaskin, snow cone maker

 

Nytt för hemmabruk

Ny slushmaskin: Nu kan du enkelt och smidigt göra Slush, Frozen Margharitas och Snow cones hemma! Häll i is, syrup, alkohol eller någon annan smaksättare och välj "snow" för finare isflingor eller "slush" för lite grövre slush is. På ett par minuter har du en perfekt drink eller slushies.

socker till sockervadd

 

Nytt för professionellt bruk

Socker till sockervaddsmaskin: Nu säljer vi färgat och smaksatt socker till sockervaddsmaskiner. Finns i färg och smak:

Rosa - Jordgubb, Grön - Äpple, Blå - Blåbär, Gul - Banan, Vitt - Naturellt

Kommer inom kort även konsumentförpackat.

Copyright © 2015 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen