Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i september och vad som är på gång i oktober.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så har vi redan kommit halvvägs in i oktober. Månaden började med en rivstart varför vårt månadsbrev kommer först nu. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad som är på gång och så en ny tävling där du Förnamn kan vinna ett härligt chokladfestivalpaket ifrån oss på Gottes! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Grattis till en vinnare: 15:e september avslutades vår senaste tävling. Ett stort grattis säger vi på Gottes till Moa Hedén som vann en egen stor popcornmaskin från märket Waves!

Godsaker på Kistamässan: 18 - 20:e september besökte vi Kistamässan för årets upplaga av Sveriges bageri- och konditormässa. Med godsaker i långa rader, massor av nyheter och en hel del gamla godingar så blev det en härlig dag fylld av njutning för smaklökarna. Vi fick även tillfälle att hälsa på goda branschkollegor och dessutom knyta nya kontakter.

Chokladfontän för finsmakaren: Gottes Fun Food har slutit ett nytt samarbetsavtal och kan nu erbjuda premiumchoklad från Valrhona till sina chokladfontäner i samband med uthyrning. Pristillägget är 10% av hyreskostnaden. Pricken över i för de riktiga finsmakarna!

Chokladfestivalen 2014: 2 - 5:e oktober var det dags för årets stora chokladhändelse på Stockholmsmässan, Älvsjö. Bak- och chokladfestivalen! Självklart fanns vi på Gottes på plats och vår monter var mer populär än någonsin. Tack till alla er som kom och besökte vår monter!

I helgen besöker vi Malmö: 17 - 19:e oktober är det så dags för en ny mässa. Denna gång är det med Bröllopsmässan på Nya Malmömässan. I år har vi som jobbar med njutning för smaklökarna fått en egen sektion på mässan. Ni hittar oss i monter C:06. Hoppas vi ses där!

Hyra sockervaddsmaskin: Från och med nästa vecka går det även bra att hyra sockervaddsmaskin från oss på Gottes! Komplett maskin med vagn, plastkåpa och tillbehör till 50 portioner kostar bara 990 kr att hyra (inkl. moms) ifrån oss. Som vanligt lämnar vi även prisgaranti så skulle ni, mot förmodan, hitta likvärdigt erbjudande till ett lägre pris hos annan uthyrare så matchar vi priset. Vi drar dessutom av ytterligare 10%!

Mitt Kök: Vi vill redan nu flagga för Mitt Kök-mässan som äger rum 6 - 9:e november på Stockholmsmässan, Älvsjö. Det är Nordens största konsumentmässa för mat och dryck. Som vanligt kommer vi på Gottes att finnas på plats. Monter C12:59. Reservera detta i era kalendrar redan nu. Hoppas att vi ses där!

Tävling, tävling, tävling! Med start idag har vi en ny tävling på vår Facebookgrupp. Reglerna är enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten denna gång är ett paket av varor som vi har samlat ihop ifrån vår egen monter under Chokladfestivalen. Paketet innehåller specialchoklad i smakerna Cappuccino, Karamell, Citron, Jordgubb och Apelsin. Vit, ljus och mörk premiumchoklad ifrån Valrhona. Vit, ljus och mörk couverturechoklad från Sephra. Vaniljfudge, lakritsfudge och marshmallows. Tävlingen avslutas den 30:e oktober. Lycka till!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser på hemsidan. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass när ni vill lyxa till en höstdag framöver.

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR


Sockervaddsmaskin Retro

Sockervaddsmaskin Retro

369 kr 599 kr

 

Chokladfontän CF Mini White

Chokladfontän, Funktion

299 kr 349 kr

 

Popcornmaskin 4 oz, Sephra

Popcornmaskin 4 oz, Sephra

4999 kr 5499 kr

 

Popcornmaskin Waves, stor

Popcornmaskin Waves, stor

259 kr 399 kr

 
Popcornstrut

Popcornstrutar 250 st

249 kr 299 kr

Chokladfontän för finsmakaren!

 

Nytt inom uthyrning

Nu kan ni välja choklad från Valrhona till er chokladfontän: Gottes Fun Food har inlett ett nytt samarbete och kan nu erbjuda alla hyreskunder premiumchoklad från Valrhona till sina chokladfontäner!
Vi har alltid använt oss av couverturechoklad av högsta kvalitet men som pricken över i så kan vi nu även erbjuda choklad från Valrhona för de riktiga finsmakarna.

Chokladfontän Retro Silver

Nytt för hemmabruk

Ytterligare nya chokladfontäner: Den senaste tiden har vi tagit in ytterligare några nya modeller av chokladfontäner för hemmabruk. Vi kan nu erbjuda 16 olika modeller. Fler än någon annan! Ytterligare modeller är dessutom på väg in i sortimentet de närmaste veckorna.
4oz popcorn portionsförpackning

 

Nytt för professionellt bruk

Storpack popcorn: Nu har vi även kompletterat med popcornkit för popcornmaskiner på 6 oz. De innehåller popcorn, salt och olja i rätt proportioner vilket gör det både smidigt och effektivt. Större och mindre förpackningar har vi sedan tidigare. Kan köpas i låda eller i 1-pack.
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen