Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i augusti och vad som är på gång i september.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Hösten står för dörren och vi har nu klivit in i september. Med månadsskifte kommer även ett nytt månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om tiden som gått, produktnyheter, kampanjer, och så en tävling där du Förnamn kan vinna en smidig popcornmaskin! Vi hoppas att det ska vara av intresse!

Sommaren: En riktigt härlig sommar har det varit! Mycket solsken, mycket värme, mycket jordgubbar och mycket choklad! För vår del rullade det på i en behaglig takt helt enkelt. Det har inte bara varit högtryck i väderleken utan även för våra underbara chokladfontänerdryckesfontäner och popcornmaskiner. Precis som det ska vara med andra ord.

Fashion Night: I torsdags var det så dags för Sturegallerians årliga Fashion Night. En kväll med massor av kampanjerbjudanden och bra shopping. Till detta bjöds det även på lite dryck och tilltugg. Vi på Gottes.se fanns på plats och bjöd på chokladdopp ur vår chokladfontän Sephra XXL samt popcorn i mängder. En mycket uppskattad kväll för alla som var där!

Bak- och Chokladfestivalen på G: Den 2:a oktober är det dags för årets stora chokladhändelse! Bak- och Chokladfestivalen drar igång och pågår i fyra härliga dagar på Stockholmsmässa Älvsjö. Reservera detta i er kalender redan nu. Detta vill ni inte missa!

Ny tävling: Idag drar vi än en gång en ny tävling! Reglerna är som vanligt enkla. Besök vår Facebookgrupp, Gilla Gottes Fun Food och Dela tävlingen. Vinsten är ett exemplar av vår stora  popcornmaskin från Waves. Perfekt till höstens kommande fredagsmys! Tävlingen avslutas den 15 september. Lycka till!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser. Hos oss inkommer det hela tiden nytt kalasgott till kalaspris!

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

Flavacol

Flavacol Popcornsalt

49 kr 69 kr
 
Popcornmaskin Waves

Popcornmaskin Waves, röd

249 kr 299 kr
 
Flavacol - Buttery

Flavacol - Buttery

49 kr 69 kr

Nytt inom uthyrning

Sockervaddsmaskiner att hyra: Inom kort kommer ni även kunna hyra sockervaddsmaskiner hos oss på Gottes Fun Food.Som vanligt kommer tillbehör att ingå i hyran så som socker och sockervaddsstrutar. Dessutom kommer priset som vanligt vara riktigt lågt. Håll utkik på hemsidan. Hör av er om ni redan nu vill göra en bokning.
Sockervadd på burk x 24 st

 

Nytt för hemmabruk

Sockervadd på burk: Färdig sockervadd på burk.
Bara att äta, perfekt när du inte har tillgång att göra egen sockervadd, eller helt enkelt när du behöver komplettera med det du redan har! Enkelt och hygieniskt!

3 smaker i varje burk - jordgubb, banan och blåbär

Tillbehör

Nytt för professionellt bruk

Massor av tillbehör till våfflor och crêpes: Kolla in vår nya breda sortiment av nya tillbehör. Allt för en snabb och smidig hantering. Färdig mix, tillsätt bara vatten! Rengöringsprodukter och mycket, mycket mer! Som vanligt till superbra priser!
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen