Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Hej Förnamn! Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes.se
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Black Friday!

Äntligen fredag och rea-kalaset Black Friday har kört igång på allvar - en av årets största shoppingdagar!

Gottes.se kör Black Weekend - fredag, lördag och söndag med massor av prissänkta varor. Vi rear inte bara ut våra hyllvärmare utan har dessutom sänkt priserna med 25% på alla våra bästsäljare.

 

Kalasgott till Kalaspris!

Bildresultat för instagram logo

Gottes.se

Vi hyr ut och säljer produkter inom Fun Food. Vi är till exempel störst i Sverige på chokladfontäner. Vi säljer även bland annat dryckesfontäner, donuts, våfflor, crêpes, slush, fritöser, chokladsmältare och tempereringsmaskiner. Dessutom har vi Sveriges bredaste sortiment av popcornmaskiner och sockervaddsmaskiner med tillbehör.

 

HYRA!

Hos oss på Gottes.se kan ni hyra popcornmaskiner, chokladfontäner, sockervaddsmaskiner och dryckesfontäner. Vi har allt ifrån små maskiner för barnkalas till stora paket till event på tusentals personer!

 

KÖPA FÖR HEMMABRUK!

Vi säljer bland annat kommersiella produkter även till konsumenter. Produkter som i normala fall endast kan köpas i hela kartonger eller pallvis kan ni köpa hos oss styckevis. Äntligen kan du få samma resultat hemma!

Pop and Self Serve Astro

KÖPA FÖR PROFESSIONELLT BRUK!

Våfflor, Crêpes, popcorn, chokladfontäner, choklad, chokladsmältare, tempereringsmaskiner, sockervaddsmaskiner, slush, donuts. Listan kan göras lång. Vi har ett av Sveriges största utbud av fun food-maskiner och tillbehör!

Copyright © 2018 Gottes Fun Food AB, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food AB
Hertig Karls väg 13
192 68 Sollentuna
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
 
Det här är ett meddelande från Gottes.se. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen