Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer extra kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food,
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer lite EXTRA kalasgoda nyheter!


Redan har vi tagit oss igenom halva augusti och det börjar kännas i luften att sommaren börjar närma sig sitt slut. Inget månadsbrev skickades ifrån oss vid månadsskiftet (semester!) men här kommer i stället ett med EXTRA kalasgoda nyheter! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Slutspurt på Gottes stora sommarrea!: Vi går nu ALL IN och kör rea på hela vårt sortiment! ALLT för hemmabruk, ALLT för professionellt bruk och ALLT för uthyrning. Detta gäller även beställningsvaror. Vi ska lämna plats åt kommande nyheter och behöver mer plats på lagret. För utgående produkter gäller de sänkta priserna så långt lagret räcker. Dock längst till och med sista augusti. Så skynda dig. In och fynda NU!

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

Nytt inom uthyrning

Sockervaddsmaskiner att hyra: Inom kort kommer ni även kunna hyra sockervaddsmaskiner hos oss på Gottes Fun Food.Som vanligt kommer tillbehör att ingå i hyran så som socker och sockervaddsstrutar. Dessutom kommer priset som vanligt vara riktigt lågt. Håll utkik på hemsidan. Hör av er om ni redan nu vill göra en bokning.
Sockervadd på burk x 24 st

 

Nytt för hemmabruk

Sockervadd på burk: Färdig sockervadd på burk.
Bara att äta, perfekt när du inte har tillgång att göra egen sockervadd, eller helt enkelt när du behöver komplettera med det du redan har! Enkelt och hygieniskt!

3 smaker i varje burk - jordgubb, banan och blåbär

Tillbehör

 

Nytt för professionellt bruk

Massor av tillbehör till våfflor och crêpes: Kolla in vår nya breda sortiment av nya tillbehör. Allt för en snabb och smidig hantering. Färdig mix, tillsätt bara vatten! Rengöringsprodukter och mycket, mycket mer! Som vanligt till superbra priser!
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen