Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt den senaste tiden och vad som är på gång.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!

 

Så var det juli månad och kanske har du redan gått på efterlängtad semester. Vi på Gottes.se håller i alla fall öppet som vanligt hela sommaren. Med månadsskiftet kommer även ett nytt månadsbrev från oss. Som vanligt har vi lite info om tiden som gått, produktnyheter, kampanjer, och så en tävling där du Förnamn kan vinna en allsidig bordsgrill! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Försommaren: Ja den har för vår del varit den mest häktiska sedan vi drog igång för drygt fem år sedan. Det har inte bara varit högtryck för våra underbara chokladfontäner. Även våra nya dryckesfontäner och popcornmaskiner har gått varma. Trots det dåliga vädret som varit har vi alltså haft det svettigt. Bröllop, studentskivor, födelsedagsfester, sommarfester, invigningar och företagsevents har stått på schemat. Väldigt kul tycker vi!

Kampanjerbjudande: Från och med NU erbjuder vi 20% rabatt på maskinhyran för alla bokningar som görs fram till den 15:e augusti. Så om ni vill komplettera er sommarfest med någonting alldeles extra eller om ni redan nu vet att ni vill hyra någon av våra produkter senare under året så passa på och gör er bokning under den närmaste tiden.

Ny tävling: Idag drar vi även igång en ny tävling! Reglerna är enkla. Besök vår Facebookgrupp, Gilla Gottes Fun Food och Dela tävlingen. Vinsten är ett exemplar av vår nya mångsidiga bordsgrill Swiss Party Grill från Stir. Tävlingen avslutas den 15 juli. Lycka till!

Det var allt för den här gången: Vi håller det hela kort så att du kan gå ut och njuta av sommaren. Till veckoslutet kommer värmen säger de som vet. Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser. Kanske hittar du något som kan komma väl till pass under din efterlängtade semester!

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

waves pizza maker pizzamaskin

Pizza Maker Waves

499 kr 599 kr

 

Glassmaskin C3 Gelato Timer rosa/vit

Glassmaskin C3, Gelato Time, rosa/vit

299 kr 349 kr
 
Rånjärn Icy Delight C3, vit/rosa

Rånjärn Icy Delight C3, vit/rosa

199 kr 299 kr

Nytt inom uthyrning

Sockervaddsmaskiner att hyra: Inom kort kommer ni även kunna hyra sockervaddsmaskiner hos oss på Gottes Fun Food.Som vanligt kommer tillbehör att ingå i hyran så som socker och sockervaddsstrutar. Dessutom kommer priset som vanligt vara riktigt lågt. Håll utkik på hemsidan. Hör av er om ni redan nu vill göra en bokning.
Babycakes Decoration station

 

Nytt för hemmabruk

Cake Pops & Cupcakes: Den senaste tiden har vi utökat sortimentet med nya Cake Pops och Muffin Makers. Även en hel del tillbehör och liknande produkter. Så många att vi har valt att skapa en egen kategiro för dessa.Många av produkterna finns endast att köpa hos oss.
Sockervadd

Nytt för professionellt bruk

Popcorn och sockervadd: Vi har tagit in en mängd olika tillbehör och maskiner för popcorn och sockervadd den senaste tiden. Popcornmajs, popcornolja, strutar för popcorn och sockervadd med mera för professionellt bruk eller storkonsumenten. Mer är på gång!
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen