Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i mars och vad som är på gång i april.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så var det april månad. Nu känns det verkligen att våren är på gång. Med månadsskifte kommer även ett nytt månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under april månad och så en ny tävling där du Förnamn kan vinna ett STORT paket ifrån Lakritsfestivalen! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Lakritsfestivalen: 22 – 23 mars var det så dags för årets stora Lakritsfestival på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Vi på Gottes.se medverkade som utställare och erbjöd både det ena och det andra som fick det att dansa i munnen.

Vinnare Lakritsfestivalen: Under Lakritsfestivalen hade vi en tävling i vår monter. Vi har nu meddelat Hanna Larsson i Stockholm att hon gissade närmast det korrekta svaret på 1208 gram. Hon blev minst sagt glad över vinsten av en chokladfontän Sephra Select inklusive choklad. Grattis Hanna!

Vinnare Facebook: Under mars månad hade vi en tävling på vår Facebookgrupp. Vi gratulerar Richard Lundgren, Stockholm till en alldeles egen mjukglassmaskin! Rekommenderat försäljningspris för denna är 599 kr. För tillfället finns den även att köpa HÄR till det otroligt låga kampanjpriset 299 kr.

Ny tävling: Vi har samlat ihop en mängd olika godsaker från generösa utställare under Lakritsfestivalen. Detta kan du nu vinna. Reglerna är enkla. Besök vår Facebookgrupp. Gilla Gottes.se och Dela tävlingen, Vi drar sedan en ensam vinnare som får hela detta paket på över 3 kg!

Tävlingen avslutas den 15:e april. Lycka till!

Roadtripp: Under april kan ni komma att träffa oss lite här och var i landet. Vi kommer bland annat att medverka under Sundsvalls Vårmässa, Njutbart och EXPO 2014. Hoppas att vi ses där!

Hög tid att göra era bokningar till sommaren: Funderar ni på att hyra en produkt ifrån oss under maj, juni eller juli så bör ni inte vänta för länge. Det kommer in nya bokningar dagligen och vi håller som bäst på med uppföljning av ett hundratal intresseanmälningar från tidigare mässor. Vi ger dessutom boka-tidigt-rabatt!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass inför Påsk och Valborg.

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

princess racelette classic family

Princess Raclette "Classic Family"

375 kr 549 kr
 
obh nordica kontaktgrill

OBH Nordica 7101 Quick Grill Prestige

895 kr 1195 kr

 

Glassmaskin Mjukglass Waves

Glassmaskin Mjukglass Waves

299 kr 599 kr
 
Popcornmaskin Centurion

Popcornmaskin Centurion

199 kr 299 kr

Chokladfontän JM Posner SQ3

Nytt inom uthyrning

Ny chokladfontän att hyra: Nu har vi lanserat ytterligare en stor chokladfontän i för uthyrning. Denna chokladfontän har en hög kapacitet till ett relativt lågt pris. Vi rekommenderar denna modell för sällskap upp till 350 personer. Som vanligt ingår choklad till chokladfontän.

 

popcornolja

Nytt för hemmabruk

Popcornolja: Vi har nu tagit in och börjat sälja kokosnötsolja i behändiga portionsförpackningar. Perfekt för er med en popcornmaskin på 8 oz. Förpackningen kan enkelt delas och passar även utmärkt för er som poppar själva i kastrull och vill ha äkta popcornsmak!

Sockervaddsmaskiner

Nytt för professionellt bruk

Sockervaddsmaskiner: Nu kan ni äntligen köpa professionella sockervaddsmaskiner hos oss på Gottes.se Vi tummar inte på kvalitén och har därför valt sockervaddsmaskiner från Gold Medal. Fler modeller på väg och som vanligt håller vi konkurrenskraftiga priser!

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen