Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i februari och vad som är på gång i mars.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Så var det bara en dag kvar i februari, dessutom fredag! Så snart går vi på helg och kliver in i mars månad. Med månadsskiftet kommer även ett nytt månadsbrev från oss på Gottes. Som vanligt har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter, vad vi har på gång under mars månad och så en tävling där du Förnamn kan vinna din alldeles egna mjukglassmaskin! Vi hoppas att det ska vara av intresse.

Melodifestivalen: Första helgen i februari drog årets melodifestival igång. Resan började dock redan dagarna innan med en stor välkomstfest för årets deltagare. Spektaklet hölls på Rådhuset i centrala Malmö och självklart fanns vi på Gottes även i år med på ett hörn.

Brides in Silhouettes-The Fashion Show: Ett par dagar senare var det sedan dags för lite lyx, mingel och mode på Café Opera i centrala Stockholm. Gottes fanns på plats och bjöd sötsugna besökare på chokladdopp i en läcker chokladfontän.

Alla hjärtans dag: Även Gottes Fun Food ville uppmärksamma denna kärleksfulla dag och sponsrade ett event på Handelshögskolan i Stockholm med en stor popcornmaskin till kvällens filmvisning.

Dessutom hade vi ett antal chokladfontäner ute och snurrade denna dag och genom en samarbetspartner bjöds det på chokladdoppad färsk frukt i ett antal butiker i Stockholmsområdet.

Sundsvalls Stora fest & Bröllopsmässan: Veckan efter var det så dags för Gottes att inta Sundsvall. Vi hade ingen egen personal på plats men genom vår nya samarbetspartner så fick besökarna avnjuta härlig belgisk choklad i mängder! Den som vill hyra våra produkter i Sundsvall med omnejd kan nu vända sig till vår representant på orten. Mer information kring detta kommer inom kort.

Lakritsfestivalen: Reservera 22 – 23 mars i kalendern alla ni som älskar lakrits och choklad. Då är det nämligen dags för årets stora Lakritsfestival på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Vi på Gottes kommer att medverka som utställare och erbjuda både det ena och det andra som får det att dansa i munnen. Hoppas vi ses där!

Tävling, tävling, tävling! Med start idag har vi en tävling på vår Facebookgrupp. Reglerna är enkla. Gilla, dela, vinn! Vinsten är en alldeles egen mjukglassmaskin. Rekommenderat försäljningspris för denna är 599 kr. För tillfället finns den även att köpa HÄR till det otroligt låga kampanjpriset 299 kr.

Tävlingen avslutas den 15:e mars. Lycka till!

Hög tid att göra era bokningar till sommaren: Funderar ni på att hyra en produkt ifrån oss under maj, juni eller juli så bör ni inte vänta för länge. Det kommer in nya bokningar dagligen och vi håller som bäst på med uppföljning av ett hundratal intresseanmälningar från tidigare mässor. Vi ger dessutom boka-tidigt-rabatt!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser på hemsidan. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass.
 

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.

 

PRISSÄNKTA VAROR

Donut maker-centurion

Donut maker

189 kr 299 kr

 

 

waves bbq grill med stativ

BBQ Grill med stativ Waves

249 kr 399 kr

 

 
C3 Mufin & Cupcakemaker, 30-10410 pink

C3 Muffin & Cupcake maker, rosa

249 kr 399 kr

 

 
Våffeljärn Waves

Våffeljärn Waves

169 kr 299 kr

 

Nytt inom uthyrning

Ny chokladfontän att hyra: Idag lanserar vi en ny chokladfontän i mellanklassen för uthyrning. Ni som månadsbrevs-prenumeranter är först ut att få denna nyhet! Denna chokladfontän har en väldigt hög kapacitet till ett lågt pris. Vi rekommenderar denna modell för sällskap upp till 150 personer. Som vanligt ingår choklad till chokladfontän.
Turkish Delight - Gottes

 

Nytt för hemmabruk

Nya små godsaker: Vi har under februari månad breddat vårt sortiment ytterligare och säljer nu fler godsaker att doppa i chokladfontän eller bara äta som de är. Utöver Marshmallows så har vi nu även tagit in Vaniljfudge, Lakritsfudge och Turkish Delight!

Nytt för professionellt bruk

Storpack popcorn: Under januari månad tog vi in nya varor i sortimentet för professionellt bruk. Snygga och klassiska popcornstrutar i storpack samt hela lådor av All-in-one-popcorn-kit. Under februari månad har vi inte hunnit lägga upp några nya produkter men det är på gång så håll utkik!
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen