Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Här kommer kalasgoda nyheter från Gottes Fun Food, vad som har hänt i januari och vad som är på gång i februari.
 
Visas inte detta e-brev korrekt?
Öppna det i din webbläsare.

Här kommer kalasgoda nyheter!


Februari har så tagit sin början och vi kan äntligen lägga årets fattigaste månad bakom oss. Med månadsskiftet kommer även ett månadsbrev från Gottes. Denna gång har vi lite info om månaden som gått, produktnyheter och kampanjer, vad vi har på gång och en gratulation till en vinnare! Vi hoppas att det ska vara till intresse.

Enklare för företag att handla hos oss: Vi började året med att bredda vårt avtal med Klarna om säkra betalningar på nätet och erbjuder nu även en fakturalösning för företag direkt i webbshoppen.

Sveriges vackraste fest- och bröllopsmässa: Mellan den 24 - 26 januari ställde vi ut på Sveriges vackraste fest- och bröllopsmässa på anrika Grand Hôtel i Stockholm. Mässan var välbesökt och mycket uppskattad både för oss som utställare och för mässbesökarna. Ett stort tack till alla er som valde att besöka vår monter!

En clown till kaffet: Ni som såg torsdagens avsnitt av "En clown till kaffet" på Kanal 5 kan inte ha missat chokladfontänen som avnjöts till efterrätt. Självklart kom den från oss på Gottes.

Gottes sponsrade Moment 2014: I förra veckan slog vi ett slag för vår framtid och valde att sponsra Moment 2014, kungliga maskinsektionens arbetsmarknadsdagar på KTH i Stockholm. Tillställningen blev i vanlig ordning väldigt uppskattad.

Brides in Silhouettes-The Fashion Show: Den 13:e februari kommer vi på Gottes att finnas på Café Opera i Stockholm för att delta under Brides in Silhouettes-The Fashion Show.

Sundsvalls Stora fest & Bröllopsmässan: Den 22:a februari kommer Gottes att finnas representerade under Sundsvalls Stora fest & Bröllopsmässan.

Vi gratulerar en vinnare!: Under Sveriges vackraste fest- och bröllopsmässa hade vi en tävling i vår monter. Vi har nu meddelat Louise Danielsson i Stockholm att hon gissade närmast det korrekta svaret på 1203 gram. Hon blev minst sagt glad över vinsten av en chokladfontän Sephra Select inklusive choklad. Grattis Louise!

Hög tid att göra era bokningar till sommaren: Funderar ni på att hyra en produkt ifrån oss under maj, juni eller juli så bör ni inte vänta för länge. Det kommer in nya bokningar dagligen och vi håller som bäst på med uppföljning av ett hundratal intresseanmälningar från tidigare mässor. Vi ger dessutom boka-tidigt-rabatt!

Det var allt för den här gången: Missa inte att kolla in våra produktnyheter nedan eller våra varor till kampanjpriser på hemsidan. Kanske hittar ni något som kan komma väl till pass inför Alla hjärtans dag.
 

Gottes företräder Sephra

Gottes Fun Food är även generalagent för Sephra, alias Sephra Sweden. Gottes är därigenom inte bara störst i Sverige på chokladfontäner utan genom Sephra även störst i världen inom denna nisch.


 

PRISSÄNKTA VAROR

Sockervaddsmaskin Waves

Sockervaddsmaskin Waves

249 kr 349 kr

 

Glassmaskin Mjukglass Waves

Glassmaskin Mjukglass Waves

299 kr 599 kr

 

tefal comfort grill

Tefal Comfort Grill

789 kr 1199 kr

 

Popcornmaskin-big-popper-obh-nordica

Popcornmaskin Big Popper

299 kr 449 kr

Nytt inom uthyrning

Nya tillbehör till chokladfontän att hyra: Nu finns det även topphållare, fruktställning och LED-bas att hyra hos oss. Dessa kan hyras separat eller tillsammans med övriga produkter från oss. Hyr ni flera produkter hos oss så betalar ni enbart fullt pris för den produkt som kostar mest att hyra. På övriga hyresprodukter lämnar vi 25% rabatt.

Nytt för hemmabruk

Pizza och BBQ: Vi har under januari månad breddat vårt sortiment ytterligare och säljer nu även produkter för pizza och BBQ. Nu kan hela familjen enkelt laga era personliga favoriter av minipizzor med våra Pizza Makers. Annars kanske en bordsgrill passar bättre? Som vanligt har vi Sveriges lägsta priser!

Nytt för professionellt bruk

Storpack popcorn: I sortimentet för professionellt bruk har vi tagit in snygga och klassiska popcornstrutar i storpack. De ger dina popcorn en mer exklusiv känsla och alla behöver inte äta med sina händer ur samma popcornskål. Dessutom säljer vi nu hela lådor av All-in-one-popcorn-kit. Varje påse innehåller allt du behöver för att göra popcorn i ett litet kit.
 

Copyright © 2014 Gottes Fun Food, All rights reserved.

Företagsadress:
Gottes Fun Food
Friluftsvägen 4
Solna 172 40
Sweden

Lägg till oss i din adressbok
Det här är ett meddelande från Gottes Fun Food. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen. Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen