Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen till Gottes – din expert på festtillbehör, kalassaker, chokladpresenter och mycket mer!

Låt oss göra din matupplevelse till något alldeles extra. Här kan du köpa och hyra produkter inom Fun Food, både för hemmabruk och professionellt bruk. Vad sägs om roliga saker till bröllop som till exempel en popcornmaskin? Eller varför inte festtillbehör som sockervaddsmaskiner? Med Sveriges största utbud av exklusiva chokladfontäner och dryckesfontäner, kan vi dessutom garantera att alla dina tillställningar blir en succé. Vi hjälper dig att hitta rätt!

 

För professionella event och andra happenings

Ska du arrangera konferens, event, mässa eller firmafest? Letar du efter det där lilla extra? Då har du kommit helt rätt! Låt alla deltagare känna sig välkomna med en välkomstdrink direkt tagen ur vår egen dryckesfontän. Ta sedan och doppa färsk frukt i några av chokladfontänerna som efterrätt. Våra kalassaker och festtillbehör står alltid i händelsernas centrum – perfekta för mingel.

 

Gör vardagens speciell och festen festligare

Ingen filmkväll är komplett utan popcorn. En av våra populäraste kalassaker är popcornmaskiner. Men ingen tivoliupplevelse är så klart fulländad utan riktig sockervadd gjord från vår egen sockervaddsmaskin. Vi har alla produkter som gör bröllopsfesten, partyt och din hemmakväll roligare. Missa inte heller alla chokladpresenter och tillbehör som hör till.

 

Svårt att veta vad du ska ge bort i present? Håll utkik i vårt ständigt utökande sortiment eller fråga oss, så hjälper vi dig att hitta rätt.

 

Gör som många andra och handla dina festtillbehör här. Många av dom hittar du endast här hos Gottes.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen